florinanews.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πήγαμε Φλώρινα

Florina 05 1024x576 2
Κοινοποίηση

Οδηγώντας την «πράσινη», την Tonale, με τους 160 ίππους, επίσκεψη σε κοσμηματοπωλείο, όπου ανακαλύπτεις θησαυροφυλάκιο.

Τα κοσμήματα στο «Lynx Hotel» συνδέονται με το κτίριο, τους ποιοτικούς χώρους και το σέρβις σε κορυφαίο επίπεδο. Οι θησαυροί είναι η συλλογή με κλασικά, ακόμα και αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών, του φίλου μας πλεον Τάσου Χατζηχρήστου.

Πλουραλισμός σε όλα τα επίπεδα, και εδώ δεν πρόκειται για εμπορική πράξη, αφού δεν πωλούνται, αλλά για συναισθηματική άσκηση. Το προδίδουν τα Lada σε πλήρη σύνθεση, το επιβεβαιώνει η ιταλική ταξιαρχία σε κάθε της έκφραση και σε διαφορές παραλλαγές, και το επιβεβαιώνουν οι Γερμανοί ως υπερόπτες κατακτητές. Συγκρίσεις δε χωρούν, και οι συνδυασμοί που προκύπτουν συνδέονται και με αναμνήσεις, ενώ σε λίγες περιπτώσεις θα βρεις ορθολογιστικά στοιχεία. Ό,τι θα απολαύσεις σε 4Τ Δεκεμβρίου χάρη στον Θ.Η. και, μέχρι τότε, κρατάμε τις ανθρώπινες στιγμές.

Φλώρινα

Η φιλοξενία από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, έργο Ζαφείρη Συκιώτη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ αυτή η διαδικασία, που ταιριάζει σε μια πόλη με χαρακτήρα, ξέφυγε από τα τυπικά και μπήκαν οι βάσεις της πραγματικής φιλίας με την οικογένεια Χατζηχρήστου.

Φλώρινα

Μαζί μας ο «ΕΛ-ΕΜ», που είχε και την αρχική ιδέα μετά την πρόταση του Ζαφείρη, ενώ συναντήσαμε και τον φίλο-αναγνώστη μας Γιώργη Κυρατσού, που τους τελευταίους μήνες προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινότητα των ελληνικών αγώνων.

Αγωνιζόμενος ο Τάσος Χατζηχρήστου, συμμετέχει σε εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή, παντός καιρού και τερέν. Λατρεύει την άσφαλτο, όπου αξιοποιεί εξελιγμένες Μ3, αλλά υποσχέθηκε τη συμμετοχή του στο ΙΡΑ με -τι άλλο από- Samara.

Νομικός, συμβολαιογράφος ο Τάσος Χατζηχρήστος, έχει την ευθύνη και του υποθηκοφυλακείου της πόλης και τον χαρακτηρίζει η σεμνότητα σε κάθε δραστηριότητα, ενώ δεν είναι τυχαία η συλλογή του από Lada. Υποστηρίζοντας την παιδεία του με τρόπο, ώστε να σέβεται και να εκτιμάει τα πανάκριβα θηρία της συλλογής του, που προέκυψε με πολύ κόπο και υψηλό κόστος.

Φλώρινα

Σεβασμός στα πολύτιμα μέταλλα, ό,τι απαιτεί και από τους άλλους, και αν μοιράζεται μαζί σου ένα εξαιρετικό δείπνο στο «Lynx» με τη σύζυγό του, κ. Πόλα Χαλουλάκου-Χατζηχρήστου, και την κόρη τους Βασιλική, σε ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα, πρέπει και να σε παραδέχεται για να σ’ τα εμπιστευθεί. Τιμή μας, και δε βρεθήκαμε τυχαία στη Φλώρινα ανταποδίδοντας εμπιστοσύνη στον Ζαφείρη.

Ο Συκιώτης, το 6o αστέρι στο «Lynx», υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε μια εξαιρετική μονάδα που δεν τη χαρακτηρίζει μόνο το Καζίνο αλλά η ευρύτερη λειτουργία της με σημαία τη φιλοξενία, σύνολο που λειτουργεί ως οικοδεσπότης της πόλης προσφέροντας έναν κορυφαίο προορισμό. Συνδυάζεται υποδειγματικά με τις Πρέσπες και το Νυμφαίο και πρόκειται για συνδυασμό που σε προσκαλεί σε όλα τα επίπεδα.

Στην περιοχή, ζητούμενο είναι και η οδήγηση, που την απολαμβάνεις χάρη και στο οδόστρωμα, με τους φιλόξενους και σεμνούς κατοίκους να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον. Μια πραγματική, μια γνήσια ελληνική περιοχή που κρύβει χρυσάφι.

Φλώρινα

Αθήνα-Καλαμπάκα-Φλώρινα-Αθήνα

Ποιο ντίζελ; Με τα νέα δεδομένα σε σχέση με το κόστος καυσίμου, επιλέγεις κάτι ευχάριστο, σε έκδοση-ήρεμη δύναμη. Σύνολο μεταξύ Formentor 1.5 και DS 4 180 PS, με την Tonale να σε προκαλεί, αφού ψάξε και σωστό «3008» δε θα βρεις. Με Θ.Η. και Σ.Χ. και επιβάτη «ΕΛ-ΕΜ», τους θέλεις τους χώρους…

Συζήτηση και για τη διαδρομή, και ήταν λάθος το «μέσω Καλαμπάκας», αφού μπορεί να προκύπτουν αναμνήσεις μέχρι τα Γρεβενά, αλλά μέχρις εκεί. Η Alfa δε βοηθάει στα λίγα κομμάτια που προσφέρονται για να οδηγήσεις, αφού ο αναβαθμισμένος κινητήρας δεν αρκεί. Επιλέγουμε Sport για καλύτερη απόκριση στο γκάζι, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε και το κιβώτιο, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε διαφορά στο τιμόνι της, που γενικώς υπολείπεται.

Η ανάρτηση όμως επηρεάζεται θετικά, αν και στην απλή ρύθμιση επίσης ικανοποιεί. Όπως και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη χρηστικότητα, ενώ εξαιρετική είναι και η θέση οδήγησης. Όταν η κατανάλωση, που κυμαίνεται στα 8 και οριακά(+) πλέον λίτρα, δεν απογοητεύει. Τα φρένα της ανταποκρίνονται ακόμα και αν τα πιέσεις άτσαλα και η υψηλή μ.ω.τ. προκύπτει σχετικά άνετα, χωρίς όμως να προσφέρει την ικανοποίηση που αναζητάς από μια Alfa, ό,τι βρίσκεις σε Giulia και Stelvio. Βαρύ αυτοκίνητο σε τιμές και αίσθηση, και θέλεις έναν ακόμα πιο δυνατό κινητήρα ώστε να απολαύσεις ένα σωστά ρυθμισμένο πλαίσιο. Με την προϋπόθεση ότι θα συνδυάζεται με παρεμβάσεις κυρίως στο τιμόνι.

Alfa Romeo Tonale

Διαπιστώσεις επιστρέφοντας από τη σωστή διαδρομή μέσω Κοζάνης, πόλης που λατρεύουμε, όντας η γενέτειρα του Παύλου Μυροφορίδη, ενός πραγματικού φίλου, παλικάρι στο θολό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου· όπως το έζησα, ως ιεροτελεστία, υπηρετώντας τον Απόλλωνα του Σταμάτη Βελλή για μία τετραετία.

Θα πείτε, η Alfa πράσινη, πώς προκύπτουν τα μπλε; Η πιο όμορφη λοιπόν Tonale είναι η μπλε που δοκίμασε ο Κωνσταντίνος Γεροντής, τον οποίο καλωσορίζουμε καθυστερημένα σε 4Τ. Ο Κ.Γ. με την Tonale των 160 ίππων και σε βίντεο του Γιάννη Αλμπανέλλη.

Δύσκολα σχολιάζεις, «δε μ’ αρέσει η Tonale». Είναι Alfa, είναι σχεδιασμένη από τον Αλέξανδρο Λιώκη, που ακολουθεί το δρόμο του τεράστιου Σωτήρη Κωβού, την προωθεί στη χώρα μας μια εξαιρετική ομάδα στελεχών, την επικοινωνεί ένας μετρ, ένας πρώην δικός μας, τεχνίτης με ήθος ο Κρομμύδας, οπότε περισσότερη Tonale στα Αριστεία μας. Ώστε και να περιορίσουμε την κριτική των italian jobs σε διαρκή έρευνα αρνητικών σχολίων μας για τις αγαπημένες τους Alfa και άλλες ιταλικές δυνάμεις.

Θα επανέλθουμε, ενώ θα επιστρέψουμε και στη Φλώρινα με ενδιαφέροντα μεγέθη σε διάφορα επίπεδα. Ο κύβος ερρίφθη, και πλέον έχουμε φίλους εκεί._ Σ. Χ.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της ιστορικής επετείου της 6ης Νοεμβρίου 1912 στον Δήμο Αμυνταίου

ΑΝΑΒΟΛΗ της Θεατρικής Παράστασης «Αλήθεια! Από τι ζει ο άνθρωπος;»

Aίθουσα Σύνταξης

Δήμος Αμυνταίου: Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821