florinanews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανηγυρίζουν και γελάνε οι Σκοπιανοί για τη «μακεδονική γλώσσα»!

Nb_keimeno_skopianoi1-696x414
Κοινοποίηση

Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, που απέρριψε την προσφυγή των Παμμακεδονικών Ενώσεων, αλλά και της εισαγγελέως Φλώρινας, που προσέβαλαν την απόφαση του ειρηνοδικείου, το οποίο είχε δικαιώσει τη ΜΚΟ και είχε εγκρίνει το «Κέντρο εκμάθησης της μακεδονικής γλώσσας».

Η απόρριψη έγινε με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως ανέφεραν κύκλοι των Παμμακεδιονικών Ενώσεων, αλλά γίνεται ακόμη ένα δικαστήριο στις 4 Μαΐου από τη Παμμακεδονική Ενωση Ελλάδας, η οποία θα ζητήσει εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που ζητήθηκαν με τις προηγούμενες προσφυγές, γιατί η δικαστής που αποφάσισε λανθασμένα βασίστηκε πάνω στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, που μιλάει για χρησιμοποίηση δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας εντός της χώρας των Σκοπίων και όχι έξω από αυτήν.

Το «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας», πάντως, αποθρασύνθηκε και έβγαλε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι θα ζητήσει την είσοδο της «μακεδονικής» γλώσσας ως προαιρετικό μάθημα στα δημοτικά σχολεία της Μακεδονίας και της Θράκης! Ακόμη, αναφέρει ότι η επόμενη κίνησή τους θα είναι να ζητήσουν να μπει η γλώσσα αυτή και στα πανεπιστήμια της Βόρειας Ελλάδας, τη στιγμή που το ελληνικό κράτος κοιμάται…

Η Παμμακεδονική Ενωση Ελλάδας έβγαλε ανακοίνωση χθες το απόγευμα, με τις υπογραφές όλων των Παμμακεδονικών Ενώσεων του κόσμου, και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «αύριο θα επιχειρηθεί η νομιμοποίηση σλαβικής “μακεδονικής” μειονότητας, με ορατή πλέον την υλοποίηση του σκοπιανού ιδεολογήματος της “Μεγάλης Μακεδονίας”, που θα συμπεριλαμβάνει και ελληνικά εδάφη».

Στέλνουν, μάλιστα, και πολιτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, εμφανώς αγανακτισμένοι και από την αφωνία των Ελλήνων πολιτικών, «για να μη χάσουν τις καλά αμειβόμενες θέσεις τους», ενώ αναφέρουν:

«Επειδή η σλαβοποίηση του σύγχρονου μακεδονικού ελληνισμού και ο κίνδυνος απόσχισης της Μακεδονίας από τον ελληνικό κόσμο, που υποβοηθείται από τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν αφορούν μόνο εμάς τους Μακεδόνες, αλλά όλους τους Ελληνες, καλούμε όσους νιώθουν Ελληνες και όχι κομματικοί οπαδοί στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν με πατριωτικά και όχι με κομματικά κριτήρια».

Ο αγώνας της Παμμακεδονικής Ενωσης συνεχίζεται στα δικαστήρια στις 4 Μαΐου για το ίδιο θέμα. Στόχος να κλείσουν το «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας»…

Άκης Τσελέντης: «Αναζητούνται οι Μακεδονομάχοι του 2019»
Με αφορμή την κατάπτυστη απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, έκανε μια ανάρτηση-ποταμό στο facebook (με τίτλο «Αναζητούνται οι Μακεδονομάχοι του 2019»), στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά και του Μέγα Αλέξανδρου, από τις αθλιότητες των νεοελλήνων… η αιματοβαμμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα ξένων χωρών και κέντρων εξουσίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αναζητούνται οι Μακεδονομάχοι του 2019»
Όνειδος-Το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 16 Μαρτίου 2023, απέρριψε τις ενστάσεις και νομιμοποίησε το Κέντρο «Μακεδονικής» γλώσσας.
Φυσικά πέρασε στα ψιλά. Τα ΜΜΕ γέμισαν με την είδηση για το πάρτι γενεθλίων της Μαριέτας Χρουσαλά στην Αίγυπτο και τα «πνευματικά πρότυπα ημίγυμνα celebrities» που εξήγαγαν τον Ελληνικό πολιτισμό στην χώρα αυτή…. (και ενώ ο κόσμος αγκομαχά για το μεροκάματο αυτοί οι νεόπλουτοι έχουν το θράσος να μας επιδεικνύουν τον πλούτο τους)
Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά και του Μέγα Αλέξανδρου, από τις αθλιότητες των νεοελλήνων… η αιματοβαμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα ξένων χωρών και κέντρων εξουσίας.
Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.
Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας.
Η κατάπτυστη εθνικά απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, επιβεβαιώνει την πεποίθηση των Ελλήνων πως η δικαιοσύνη στην χώρα μας είναι θεότυφλη και εκτελεί τις εντολές της πολιτικής- οικονομικής ελίτ. Μπορεί μια πρωτοδίκης να διαγράφει την Ελληνική ιστορία;
Η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που υποτίθεται πως θα έλυνε όλα τα προβλήματα με τα Σκόπια, δημιούργησε “Μακεδονική γλώσσα” , “Μακεδονικά σχολεία” και “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα …. τα άσχημα τώρα αρχίζουν, με τους μακεδονομάχους των συλλαλητηρίων, να έχουν κρυφτεί στα κομματικά μαντριά τους. Οι μάσκες έπεσαν …

www.newsbreak.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Aίθουσα Σύνταξης

Financial Times: Ο χρόνος θα δείξει αν υπάρξει ξανά παραπομπή ενός Μητσοτάκη για υποκλοπές

Κοζάνη: Τον τσάκωσαν να μεταφέρει περισσότερα από 53 κιλά κάνναβη