Ένα πιάτο γεμάτο χρώμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που σερβίρεται ως ορεκτικό.
Υλικά:
8 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
7 φύλλα (14 γραμ.) ζελατίνη
600 γραμ. ανθότυρο κρέμα ή άλλο τυρί κρέμα(εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φέταξινομυζήθρα κ.λπ.)
200 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι200 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά1/2 φλ. φύλλα βασιλικού και δυόσμουαλάτι
Για το σερβίρισμα
ξίδι μπαλσάμικοφρυγανισμένο ψωμίσαλάτα πράσινη